2009. december 6., vasárnap

alapozós időszak...


Egy ideje elkezdtem alapozgatni... vagyis nem is igazán elkezdtem, hanem inkább folytattam, mert az idei ősz nem telt olyan tétlenül, mint a tavalyi.
Lassan itt a tél, egyre kevesebbet lehet kimenni sajnos a hideg miatt. Egyik reggel találkoztam befagyott pocsolyákkal és ezen a héten már rákényszerültem a görgőre is - 2 órát bírtam rajta.
Arra jöttem rá, hogy különböző egyetemista női edzésekhez kell igazítom a görgőzést lenn a tesi tanszéken, ha nem akarok unatkozni :)


A téli időszakban egy Caprine Tour Cross vázra épített bringával nyomulok. /Köszönet a vázért az AVEX Kft-nek :) /
CX-re van építve, de a zord időjárás ellen felvérteztem nagyanyám bringájáról zsákmányolt sárhányókkal és fél-slick gumikkal - amik csak épp annyira slickek, hogy még kellőképp tudjon visítani a görgőn. Felszereltsége vegyesre sikerült - zzyzx kerekek, kcnc hajtókar, xtr váltók, valami fékváltókar, 8-as fogsor, 29"-os merevvilla, ritchey V-fék (ami nagyon nem passzol össze az országúti fékváltókarral). A bringa egyébként szép, a mellékelt képpel ellentétben, csak a sárhányók erős RAT hatást keltenek a szemlélődőkben. Majd csinálok róla egyszer rendes képet is.

Péntek reggel eldobtam a bringát. Szerencsére nem lett baja. Rajtam kisebb karcok, térdem dagadt, fogaimból törtek darabok, ajkam sebes. Semmi komoly. Ma már kimentem egy kicsit. Holnap többet megyek :)