2009. július 24., péntek

Nyári történések - június-július

ez a mostani inkább egy képes beszámoló lesz:

Június közepén vége lett a vizsgaidőszaknak, utána egyből nekiálltam dolgozni. Ez a harmadik nyár, hogy valamilyen jégkrém-fagylalt terítős munkát végzek. Már a Balaton Bike Fest maratonra is fáradtan és jónéhány kihagyott edzéssel érkeztem, meg is lepődtem magamon és az eredményemen, hogy csupán néhány perccel maradtam le Luki mögött a közép távon. Egy héttel a verseny előtt bejártuk a pályát, így nagyjából képben voltam, hogy mire kell majd számítani. Jó kis verseny volt, ez is, mint idén sok másik, megint saras volt, amit nagyon szeretek.

Július végén a salgótarjáni OB-n vettem részt. Ez volt az a verseny, amit az idei évben fő versenynek tűztünk ki edzőmmel, Blazsó Marcival, mégis talán ez volt az idei évem mélypontja…

Edzeni nem volt időm, s a napi 10-12 óra munka miatt nagyon fáradt is voltam, így nem lepődtem meg a gyászos 7. helyemen. Sajnos ez (is) egy ilyen év, hogy a munkának alá van rendelve a bringázás.

Most még elindulok a Balaton Régió maratonon, mert közel van és jó hangulatú kis verseny, aztán majd a továbbiakat meglátjuk.

A mostani Top Maraton összetett dobogós helyezésem is úszni látszik…